Haku päättyy 30.4.2020 klo 24.00

Erityistyöskentelytuki koronaepidemian musiikin alalle aiheuttamien talousongelmien helpottamiseksi

Img 20200326 Wa0003

MUSIIKIN EDISTÄMISSÄÄTIÖLTÄ ERITYISTYÖSKENTELYTUKI KORONAEPIDEMIAN AIHEUTTAMIEN TALOUSONGELMIEN HELPOTTAMISEKSI

Musiikin edistämissäätiö sr (MES) jakaa puolen miljoonan euron erityistyöskentelytuen koronaepidemian musiikin alalle aiheuttamien ongelmien helpottamiseksi. Tuki jaetaan yksityishenkilöille tai työryhmille normaalin MES-työskentelytuen yhteydessä siten, että erityishaun resurssina on 200.000 € MES:n normaalia kevään työskentelytuen hakua ja 300.000 € MES:n taustayhteisöjen mahdollistamaa koronaerityistukea.

Haku mahdollistaa noin 300 yhden kuukauden työskentelytukea. Haussa on lisäkysymys koronan hakijalle aiheuttamista ongelmista. MES:n erityistuki haetaan työskentelytuen haun 2/20 yhteydessä. Erityistyöskentelytuen haku päättyy 30.4.2020 klo 24.00.

Erityistuki haetaan kuten MES-työskentelytuki yleensäkin. Tuki on tarkoitettu yksityishenkilölle luovaan työhön kuten säveltämiseen, sanoittamiseen tai sovittamiseen, esiintymisten/levytyksen ohjelmiston harjoitteluun ja yhteisesti näiden molempien kokonaisuuteen. Työskentelyjaksosta esitetään suunnitelma. Tuki on henkilökohtainen apuraha tavanomaisiin henkilökohtaisiin elinkustannuksiin työskentelyjakson aikana. Hakijana voi olla myös yhtye tai työryhmä; silloin jokainen jäsen hakee työskentelytukea henkilökohtaisesti.

Erityistuen haussa on ajankohtainen lisäkysymys siitä, mitkä ovat hakijalle koronaepidemian vuoksi aiheutuneet menetykset taiteellisessa työssä ja mitkä ovat näiden menetysten taloudelliset vaikutukset.

Tarkemmat ohjeet hausta: www.musiikinedistamissaatio.fi/hae-tukea

Musiikin edistämissäätiö sr
Pieni Roobertinkatu 16
00120 HELSINKI

09 6803 4042

mes@musiikinedistamissaatio.fi

www.musiikinedistamissaatio.fi